Eg beklager så så så mye!

Hei! 

 

Eg beklager helt enormt for lite aktivitet! Det skal bli bedre fremover og det skal eg holde meg til.  Legg gjerne med en kommentar når du er inne, det er sykt motiverende og samtidig så vet eg da at det faktisk er noen som leser innleggene mine! :D 

Men ja, hva har skjedd siden tirsdag! 

 

Vi har vært på mange gode, lange turer hvor vi har trent masse, som på innkalling, tilvenning til hester, tilvenning til hageslangen og fått brukt snuten til både gjemsel og til å finne godbiter. 

 

                                         
 

 

Vi har trent på ulike lydighetsøvelser, men siden eg ikke skal konkurrere med Tyson i lydighet så bestemte vi oss for å øve på lydighetsøvelser som er parallelle med det han må kunne som besøkshund neste år. 

 

I dag har vi også fått tid til litt agility trening og det er kjempe gøy å se at han faktisk husker det vi har trent på før selv om det er to uker siden sist! Og han ELSKER det, men han ble utålmodig og bestemte seg for å stikke av, og da var vi ferdig med dagens økt. Vi får prøve igjen om ikke så lenge. 

 

 

 

Eg har og sett på ulike hunderaser som eg vil ha, og mest sannsynlig skaffe meg til neste år. Det er litt med tanke på at siden eg har Tyson som blir 9 i mars så vil eg ha en valp før Tyson blir altfor gammel og ikke takler en valp i huset. For tiden står det mellom Beauceron og Rottweiler! :D Hvis det er noen som har noen andre forslag så tar eg gjerne i mot dem. 

 

 

Vi snakkes senere :)

 

 

 

 

 

4 kommentarer

iselinslund

16.10.2016 kl.22:08

Jeg har lest bloggen din :) Besøk gjerne min også!

Renate Karlsen

16.10.2016 kl.22:09

iselinslund: tusen takk :) Det skal eg gjøre :)

Den lille Pandaen c:

16.10.2016 kl.22:20

ååå, så gøy :D valper er sikkelig søte og litt irriterende, men de vokser seg til!

Renate Karlsen

16.10.2016 kl.22:21

Den lille Pandaen c:: helt enig :)

Skriv en ny kommentar

Renate Karlsen

Renate Karlsen

21, Bergen

Hei :) Jeg tenkte å begynne å skrive om livet mitt før, på og etter livet på folkehøyskole i Hardanger. Jeg skal gå på en helt ny linje, eneste av dens slag i Norge, en hundelinje. Jeg skal prøve å oppdatere blogger hvertfall en gang om dagen! :-) Håper dere vil følge meg på denne spennende reisen :) Hvis det er noe, eller dere har noen spørsmål ta kontakt på renatekarlsen1@gmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits